REGISZTRÁCIÓ

FORGOT YOUR DETAILS?

Varázslatos karácsony Gyulán

Kategóriák: .

A csomag ára: 34.500 Ft / fő / 3 éjszaka

A csomag érvényes: december 22 – 29 között min. 3 éjszaka

69000 Ft

A csomag tartalma:
– min 3 éjszaka szállás
– svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora
– karácsonyi meglepetés ajándék
– szentestén gyertyagyújtás és tradicionális, meghitt, gazdag ünnepi vacsora hangulatos zenével
– szentestén a vacsorához ajándék pohár pezsgővel kedveskedünk Vendégeinknek
– közös karácsonyfa díszítés december 24-én, ezalatt édes, fűszeres mézeskalács figurákat díszíthet az Ön ízlésének megfelelően. A legkreatívabb és a legszebb mézeskalácsokat ajándékkal jutalmazzuk.
– varázslatos fényképet készítünk Önről és családjáról a közös csillogó karácsonyfánk fényében
– különleges fénybe emeli az ünnepet, ha elsétálnak a Nádi Boldogasszony Plébániába az éjféli misére (A gyulai Nádi Nagyboldogasszony plébániatemplom helyén már a török idők előtt is templom állt, benne őrizték a nagy tisztelettel övezett „Nádi Szűz Mária”-képet. Később, a török uralom alatt a templom és a kép is elpusztult. A másik nevén Belvárosi római katolikus templomot mai formájában 1775-ben kezdték építeni Harruckner Ferenc kezdeményezésére. A barokk és copf stílusú plébániát Linck János Károly uradalmi építész tervei alapján építették. Felszentelésére 1777-ben került sor, mikor is a Szeplőtelenül Fogantatott Szűz tiszteletére áldották meg az épületet.)
– december 24-26. között, délutánonként karácsonyi filmvetítés a Négy Évszak Lobby & Bárban, ez idő alatt korlátlan tea és forralt bor fogyasztható
– személyenként 1 db fürdőbelépő a Gyulai Várfürdőbe, mely a felhasználás napján kétszeri belépésre jogosít. Az AquaPalotába nem érvényes a jegy, kiegészítő jegy vásárolható
– minden nap korlátlan szauna használat a délutáni órákban
– 80 cm képátmérőjű Samsung LED TV
– 15 perces gépi szemmasszázs
– ingyenes, nyitott parkoló használat
– ingyenes wifi
– áfa

Hosszabbítás ára félpanziós ellátással: 10.000 Ft / fő / éj
Egyágyas szoba felára: 5.000 Ft / fő / éj

Gyermek kedvezmény:

0-3 éves korig ingyen (kiságyon is),
3-14 éves korig pótágyon való elhelyezéssel, félpanzióval 5.000 Ft / fő / éj (abban az esetben is, ha nem igényelnek pótágyat).
3-14 éves korig főágyon való elhelyezéssel, félpanzióval 10.000 Ft / fő / éj.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 450 Ft / fő / éj 18 év felett.
Lehetőség van fürdőköntös bérlésére 700 Ft / fő / mosatás.

Foglalás esetén 100 % foglaló fizetése szükséges. A foglaló befizetési határideje legkésőbb érkezés előtt 30 naptári nappal. A foglaló befizetéséről visszaigazolást küldünk. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a módosításokat vagy a lemondásokat kizárólag írásban legkésőbb az érkezést megelőző 14. napig áll módunkba elfogadni.
A foglalások lemondása esetén: foglalót NEM áll módunkban visszafizetni.
Amennyiben a Vendég az érkezési napot megelőzően legkésőbb 14 nappal lemondja vagy módosítja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál.
Amennyiben a Vendég az időpont módosítási vagy lemondási kérelmet a visszaigazolásban feltüntetett érkezési naphoz képest a 14. napon belül küldi, vagy a Vendég bármi okból nem érkezik meg a szállodába, a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti, a Vendég elveszti a befizetett foglalót, az nem kerül visszafizetésre.

 

További információk

Válasszon

1 főre, 2 főre, 2 főre, 1 gyermekkel (3-14 év), pótágyon, 2 főre, 2 gyermekkel (3-14 év), pótágyon, 2 főre, 3 gyermekkel (3-14 év), pótágyon

Kérje legkedvezőbb ajánlatunkat!

Kérje ajánlatunkat, a legkedvezőbb, személyre szabott csomagjához!

ÉRDEKLŐDJÖN, KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT:
+36 66 463 711, info@parkhotelgyula.hu, Ajánlatkérés
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, NYEREMÉNYJÁTÉK:
www.facebook.com/Park.Hotel.Gyula

FEL