REGISZTRÁCIÓ

FORGOT YOUR DETAILS?

Látnivalók » Gyulai várfürdő


A Gyulai Várfürdő az egykori Almásy-kastély 8,5 hektáros természetvédelmi területté nyilvánított parkjában található. A minősített gyógyhely minden évszakban ideális pihenőhely a megfáradt és beteg emberek, valamint a kikapcsolódásra vágyó fiatalok számára. A pazar botanikai látványosságokkal bíró 200 éves ősparkot 10 000 tő virág, közel 100-féle fa, bokor és cserje varázsolja elbűvölővé, ezáltal vendégeink az országban egyedülálló környezetben hódolhatnak a fürdőzés szenvedélyének.

A Várfürdő 5 000 m2-nyi vízfelülettel és összesen 16 medencével büszkélkedhet. A 2005 méter mélyről feltörő 72 C-os gyógyvíz elsősorban kopásos eredetű mozgásszervi megbetegedésekre, krónikus idegbántalmakra, balesetek, műtétek utáni rehabilitációs kezelésekre és krónikus gyulladásos nőgyógyászati panaszok esetén alkalmazható kiváló hatással. Az alkáli-hidrokarbonátos-kloridos gyógyvíz magas ásványianyag-tartalma miatt barnás tónusú. A télen-nyáron működő gyógyászaton reumatológus szakorvosi felügyelet mellett iszappakolás, rekeszes galván-, elektroterápiás kezelés, szénsavas fürdő, súlyfürdő, tangentor kezelés, orvosi masszázs, valamint gyógytorna és gyógyúszás is igénybe vehető.

A négygenerációs fürdőben minden korosztály megtalálhatja a maga számára legkellemesebb időtöltési lehetőséget. Többek között gyermek viziparadicsom, pezsgő és hullámfürdő, strandröplabda-pálya, óriás- és kamikáze csúszda, fedett és nyitott uszoda, szaunák, különálló Castello Szaunapark világszínvonalú szauna szolgáltatásokkal kül- és beltéren egyaránt, Beauty Masszázs Szalon közel 40 féle masszázsai közül választhatnak a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyó vendégek.

Az AquaPalotának elnevezett új családi élményfürdőben 894 m2-nyi vízfelület várja egész évben kiszolgálhatja a kikapcsolódni és szórakozni vágyó családokat és fiatalokat. A számtalan élményelem – sodrófolyosó, állómasszázsok, fekvőmasszázsok, víz alatti masszázs, gejzírek, buzgárok, nyakzuhanyok, vízfüggönyök mellett családi-, rafting navigatour csúszdát és wide slide csúszdát is élvezhetnek a vendégek. A bátrabbak merészségüket is próbára tehetik a trambulinon, amelyről egy 4 méter mély ugrómedencébe csobbanhatnak. A kényeztetés sem marad el: az épület keleti részében pezsgőpadok, buzgárok és egy vízi bár található.

varfurdo-terkep

Kérje legkedvezőbb ajánlatunkat!

Kérje ajánlatunkat, a legkedvezőbb, személyre szabott csomagjához!

ÉRDEKLŐDJÖN, KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT:
+36 66 463 711, info@parkhotelgyula.hu, Ajánlatkérés
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, NYEREMÉNYJÁTÉK:
www.facebook.com/Park.Hotel.Gyula

FEL