REGISZTRÁCIÓ

FORGOT YOUR DETAILS?

Gyulai programajánló

máj
5
pén
Herendi kiállítás az Almásy-kastélyban @ Gyulai Almásy-kastély
máj 5 – nov 8 egész nap

A Herendi Porcelánmanufaktúra kiállítása a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban.

Jelen tárlatunk mint egy időutazás, vagy mint Alice Csodaországban. Hol a XIX. században vagyunk, hol a XXI században. Közben kiemelkedő bravúrdarabok az elmúlt 200 évből, és híres dekorációk közel két évszázados fejlődése. Installációs megoldásokban is merészen, szokatlanul, bátran.

sze
21
csü
Domján József festő és grafikus kiállítása @ Kohán Képtár
sze 21 – nov 19 egész nap

Domján József a 20. század magyar művészetének kiemelkedő alakja, Amerikában mégis sokkal jobban ismerik, mint Magyarországon. Szerte a világon a színes fametszetkészítés modern megújítójának, egyik legnagyobb mesterének tartják. A grafikai dúcok mesteri faragása, a nyomatok tisztasága, a motívumok sokat sejtető gazdagságának belső világa adja a Domján-képek magával ragadó hatását.

okt
6
pén
Színek szerelmesei – kiállítás @ Táj-, víz- és fürdőtörténeti bemutatóház
okt 6 – nov 19 egész nap

Gyulai Alkotók Baráti Körének festmény-kiállítása a Tájvízházban.

okt
16
hét
Nézőpont – Professzor Molnár Gyula DLA kiállítása @ Erkel Ferenc Kulturális Központ
okt 16 – nov 16 egész nap

Molnár Gyula munkássága új és értékes fejezetet nyitott a magyar és a nemzetközi plakát kiváló hagyományában. És bár alkotásai a legváltozatosabb formákban mutatkoznak meg, tárgyuktól függetlenül egy üzenetük állandóan tetten érhető: az alkotás, az élet és az emberiség szeretete.

okt
25
sze
„Színes tintákkal álmodom” – kiállítás @ Erkel Ferenc Kulturális Központ
okt 25 – nov 15 egész nap

2017. március 10-én második alkalommal írta ki és rendezte meg a Területi Festészeti Versenyt a Szabó Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kreatív Munkaközössége Vésztőn. Az előző évihez hasonlóan, idén is szép számmal jelentkeztek a helyi és a környező iskolák festeni szerető diákjai. A verseny négy korcsoportban zajlott, összesen 64 résztvevővel. Az 1-2. osztályosok meseillusztrációt készítettek, a 3-4. osztályosok feladata mondaábrázolás volt, míg az 5-6. és a 7-8. osztályosok pedig csendéletet festettek.

okt
28
szo
Kultur Cafe Club – Hiperkarma koncert @ Vigadó
okt 28 @ 21:00

A Hiperkarma  a  magyar  könnyűzene  egyik  legmeghatározóbb  zenekara  több,  mint  másfél  évtizede. 2000-ben robbanásszerűen jelentek meg a palettán első, Hiperkarma című lemezükkel, melyet az énekes-dalszerző frontember, Bérczesi Róbert szinte egyedül vett fel. Ez az album azóta is az
utolérhetetlen etalon, melyre többször is úgy hivatkoznak, mint az évtized egyik legfontosabb zenei anyaga hazai berkekben.

ÉRDEKLŐDJÖN, KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT:
+36 66 463 711, info@parkhotelgyula.hu, Ajánlatkérés
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, NYEREMÉNYJÁTÉK:
www.facebook.com/Park.Hotel.Gyula

FEL