REGISZTRÁCIÓ

FORGOT YOUR DETAILS?

Vendégértékelések

 1. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel.A hotel tiszta, az enni valók finomak, az alkalmazottak kedvesek és nagyon segítő készek voltak.Csak jókat tudok mondani, és ajánlani tudom mindenkinek.

 2. T.úram-Hölgyem. minap jártam maguknál személyesen érdeklödni foglalás ügyben Budapeströl jöttem. Nagyon kedves volt a Hölgy a recepción és segitökész! egyetlen saját véleményt szerettnék megosztani hogy a utcárol alig lehettet észrevenni hogy nyitva vannak kintröl sötétségvolt, ezt mikor érdeklödtem emlitettem a hölgynek is. Köszönettel békési ferenc.

 3. Tényleg 4 csillagos a minőség és a szolgáltatás is. De az ár csak 3 csillagos.
  Mindenki nagyon kedves, segítőkész. A fürdő is 3 lépés. Egy hetet voltunk itt, de biztosak vagyunk benne, hogy visszajövünk!
  Csak ajánlani tudom!
  Köszünjük!
  Hornyák család

 4. A hotel gyönyörű,tiszta,csendes,a személyzet profi;bármiben lehetett hozzájuk fordulni.
  A szakácsnak minden elismerésünk,kiváló munkát végez,mindenki talál kedvére valót a kínált ételekből,a pincérek figyelmesek,barátságosak.Biztosan megyünk még!

 5. 3 éjszakát sikerült ebben a csodálatos szállodában eltöltenem.Csak jókat tudok mondani.Az ételek nagyon finomak,a személyzet nagyon udvarias,segitőkész.Simán megérdemelnéa 4 csillagot.Bátran ajánlom mindenkinek :)

 6. Családommal töltöttünk önöknél 5 csodálatos napot a héten. A hotel szép és tiszta, az ételek finomak, a személyztl nagyon kedves és segítőkész. Bár a reggelihez kínált pékáruk kínálata lehetne nagyobb is a kenyér, kifli és kalácson kívül nagyon kellemes lenne időnként akár brióst vagy valamilyen diós-mákos patkót vagy kalácsot látni a kínálatban. Illetve a vacsoránál jó lenne ha többször lenne zöldség akár rántva, akár töltve vagy valamilyen ragunak elkészítve.
  De összeségében nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjün ezt a pár napot. Külön köszönet a sok mosolyért amit a személyzxettől kaptunk.

 7. A héten töltöttünk önöknél 5 napot, a hotel nagyon szép, a személyzet kedves és mosolygós (főleg a recepciós hölgy). Az ételek finomak, bár jobb lenne ha a reggelihez többféle péksüteményt kínálnának akár fánkot, lángost vagy kakaós-diós kalácsot, brióst. Illetve jó lenne ha a vacsoránál is lenne többféle zöldség akár sütve, rántva, töltve és ha a vízeskancsó mellett ott lenne valamilyen rostos üdítő is. De összességében minden nagyon szép és sok szép emlékkel távoztunk önöktől.

 8. Kedves Vendégadóink!
  Nagyon köszönjük ezt a csodálatos 6 napot, amit a nászutunk alatt itt tölthettünk, az isteni ételek és a fantasztikus személyzet között!!!
  Niki és Lali

 9. Ismételten nagyon jól éreztük magunkat. Immár törzsvendégek vagyunk Önöknél, és még nagyon sokszor szeretnénk élvezni vendégszeretetüket. Hálás köszönet a Park Hotel minden dolgozójának, akik türelmükkel és precíz munkájukkal Kellemessé tették az itt eltöltött napjainkat. János és felesége 2015.10.16

 10. Kedves Vezetőség és Munkatársak!
  Nagyon szépen köszönjük az itt eltöltött 3 estét! A munkatársak kedvesek, figyelmesek. A szoba tiszta, hangulatos, az ételek kitűnőek, változatosak. A táj csodálatos, még így október derekán is. Egyetlen egy dolgot bántunk meg: nagyon kevés volt az itt eltöltött idő, több napra kellett volna eljönnünk… Visszatérünk! ☺ Klári, Gergő; Szeged

 11. Kedves Park Hotel!
  Köszönjük, hogy itt tölthettük a nászutunkat. Mindennel meg voltunk elégedve. Csak így tovább!
  Dunaújvárosból

 12. Nagyon kellemes hét napot töltöttünk el Önöknél és a városban. Köszönjük az udvarias kiszolgálást, az előzékenységet. Köszönjük a séfeknek a finom ételeket!! Munkájukhoz kívánunk további sok sikert, jó egészséget, minden szépet és jót!!
  János Cserkeszőlőről

 13. Gratulálok ahhoz, hogy a hotel felújítása tökéletesen sikerült!
  – Családias, otthonos, esztétikus, minden a helyén, modern stílusú, naphatású folyosó megvilágítás az étterem felé, halk liftek, tisztaság, egyszerűen letisztult külső és belső (bútorokra, szőnyegpadlókra, mindenre vonatkoztatva)!
  – Udvarias, figyelmes, gyors a személyzet! Korrekt tájékoztatás, segítőkészség!
  – Finom, házias, sokféle étel/ belőlük nem enni, az lett volna a vétek! Dicséret a szakácsnak, pincéreknek!
  – Tiszta szobák, terek, ágyneműk, jól záró ablakok, kellemes meleg!
  Minden tekintetben bensőséges a hotel! Minden korosztálynak ajánlom! Állandó ünnepi, karácsonyi a hangulat!

 14. Csodálatos Park Hotel!
  Tisztaság 5****
  Kiszolgálás 5****
  Ételek 5****
  Minden csodálatos! Köszönjük szépen!!! Visszajövünk!!! János

 15. Csodálatos volt itt lenni. Nagyon jó volt az ellátás és nagyon finomak az ételek! Itt mindig tisztaság volt és izgalmas programokat szerveztek! Köszönjük, hogy itt lehettünk! Jázmin

 16. Kedves Park Hotel!
  4 csodás napot töltöttünk itt. Köszönjük a kiváló szilveszteri rendezvényt és a színvonalas kiszolgálást.
  Julianna

 17. Három csodálatos napot töltöttünk a párommal a Hotelbe. Mosolygós kedves recepciósok fogadtak minket ,külön kiemelve K.Csaba udvariasságát. Nagyon szép tiszta a színek varázsa elkápráztattatott. A magyar konyha remekei, gasztronómiai ételek nagyon jó ízek és pincérek kedvessége. Grátis egy páros Várfürdő belépő volt,ami 100 m-re volt a Hoteltől. Nagy gratuláció a Park Hotel minden munkatársának . További jó munkát kívánunk

 18. Nagyon kellemes 2 éjszakát töltöttünk a szállodában. Szép tiszta az egész környezet, udvarias személyzet , finom ételek. Külön szuper volt a jáde köves masszázságy és a Várfürdő belépő. Köszönjük, csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

 19. Kifogástalan a szálloda, nagyon tetszett minden!
  Kedvesek az alkalmazottak és a pincérek.
  Elismerésünk a szakácsnak, minden a szánk íze szerint volt.
  Gyönyörűek a szobák, nagy a tisztaság. Köszönjük a nagy odafigyelést.
  Klaudia

 20. Kedves Park Hotel!
  Örülünk, hogy Önökre találtunk, nagyon jól éreztük magunkat!!! A szálloda nagyon ízléses, tiszta, kényelmes, az összes dolgozója rendkívül kedves, barátságos, udvarias, vendégszerető.
  A város is gyönyörű, a fürdő, a vár is nagy élmény volt.
  Biztosan visszatérünk és ajánljuk barátainknak, családunknak, ismerőseinknek.

 21. Ismételten nagyon jól éreztük magunkat, udvarias, kedves személyzet, kitűnő szállás, kitűnő kaja.
  Borbás csalás és Szalai család

 22. Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, a gyerekekkel együtt nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel maximálisan meg vagyunk elégedve.
  Kovács család Ceglédről

 23. Szeretnénk megköszönni az itt eltöltött időt.
  Nagyon meg vagyunk elégedve a kiszolgálás nagyon jó volt, a személyzet figyelmes és kedves.
  A Hotel nagyon tiszta.
  Örülünk, hogy megtaláltuk önöket.
  További sok sikert a szálloda működéséhez.

 24. Nagyon kellemes 8 éjszakát ( 07.05 – 07.13.2016 )toltottunk a szállodában ! A szálloda nagyon izléses ,tiszta,az osszes dolgozója rendkívul kedves , barátságos,vendégszeretó ,finomak az ételek.Nagyon tetszet a város,várfurdó a vár meg a kastély is ((*-*))Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ! KOSZI ((*-*))János és Angéla Szlovákiából

 25. Tisztelt Park Hotel!Köszönöm szépen az Önöknél kellemesen eltöltött időt.Szálloda rendezett tiszta,személyzet udvarias készséges,étel választékos.Terveimnek megfelelően sikerült értékesen eltölteni az időt győgyfürdö+szolgáltatásaik,kulturális ill.történeti látnivalók és szórakoztató programok.Üdvözlettel Osváth Katalin

 26. Tisztelt Park Hotel!
  Nagyon Jól éreztük magunkat. Szép a környezet, a szoba szépen berendezett, tisztaság van az egész hotelben. Az ételek a szakácsnak köszönhetően kiváló, a személyzet kedves, udvarias. Gratulálni szeretnék minden dolgozónak, akik hozzájárulnak a vendégeknek a kellemes pihenéséhez. Köszönjük, hogy itt lehettünk.
  Lajos és Angéla

 27. Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk ebben a kedves hotelben. Mindenütt tisztaság, mosolygós személyzet és finom ételek. Örülünk, hogy Önöket választottuk, biztosan visszatérünk és másoknak is ajánlani fogjuk. Sok sikert kívánunk további munkájukhoz!

 28. Nagyon kellemes napokat töltöttünk itt. A tisztaság makulátlan, a kiszolgálás tökéletes, az ételekről csak szuperlatívuszokban beszélhetek.
  Gyula csodaszép város, örülök, hogy mellette döntöttünk!
  M. József és felesége Debrecenből

 29. Kedves Park Hotel!
  Nagyon köszönjük a romantikus hétvégét! A személyzetnek külön köszönet a figyelemért és a sok finomságért! Legközelebb is jövünk!
  Üdvözlettel: Kata és Janó

 30. Kedves Park Hotel és Dolgozói!
  Hihetetlenül csodás 5 napban volt itt részünk! Kedvességben és segítőkészségben nem szenvedtünk hiányt. Pihenésünket nem zavarta semmi.
  Az étteremnem köszönhetően jókat ettünk, ittunk. A felszolgálók munkája is kiváló, reméljük megbecsülik őket.
  Semmire nem tudunk panaszkodni.
  Egy dolgot viszont megígérhetünk, mindenkinek meleg szívvel fogjuk ajánlani eme csodás helyet. Valamint mi magunk is vissza fogunk térni!
  Tisztelettel és köszönettel:
  Sándor és Annamária

 31. Tisztelt Park Hotel Dolgozói!
  Hálás köszönet a tiszta, rendezett szobákért; a személyzet udvariasságáért – természetesen beleértve az étterem dolgozóinak frissességét, fürgeségét és humorát!
  Ismerőseink körében bátran fogjuk ajánlani, hogy itt töltsenek kikapcsolódásként napokat. Kedvességükért még egyszer köszönet, és további kellemes vendégeket kíván Önöknek a Tóth család.

 32. Tisztelt Park Hotel!
  Köszönjük az élményt!
  Nekem minden új élmény volt, a város, a kártyás megoldás! A szauna is jó volt! És nagyon tetszett a romantikus, mesebeli város! Még visszatérek!
  Köszönöm az élményt! Mindent!
  Köszönettel: Ágnes

 33. Tisztelt Park Hotel!
  Barátnőmmel feltöltődni jöttünk ide Gyulára és örülünk, hogy ebbe a hotelbe sikerült megszállnunk, mindenhez nagyon közel esik és a kuponos kedvezményeiket is mind kipróbálhattuk, igazi feltöltődés volt itt “telelnünk”.
  Köszönünk mindent, remek hely a kikapcsolódásra! Csodaszép, mesebeli Gyula! :)
  Remélem, ha többször nem is, de egyszer még visszatérhetek!
  Köszönettel, Emőke

 34. Igaz, hogy csak “villámlátogatást” tettünk a Park Hotelben, de nagyon jól éreztük magunkat. Kulturált és tiszta a szálloda, udvarias és kedves a személyzet, na meg finomakat ettünk!
  A város pedig minden évszakban lenyűgöz az ezerarcúságával…
  Száz szónak is egy a vége: jövünk máskor is!

 35. Köszönjük a képeket!
  Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél !
  Kiváló alkalmazottai segítő készek voltak.
  Mosolyukkal,kedvességükkel,figyelmességükkel igazi családi hangulatot teremtettek számunkra.
  Az étel minősége,választéka nagyon jó volt.
  Az egész hotel szép tiszta.
  Mindezekkel összesen igazi ünnepet varázsoltak nekünk.
  Ha Gyulán kívánunk megszállni,biztosan Önöket foglyuk választani.
  Nyugodt szível foglyuk ajánlani hotelüket az ismerőseinknek.

  Tisztelettel: Pál

 36. Megkaptuk a fényképeket, nagyon szépen köszönjük.
  Felejthetetlen négy napot töltöttünk Önöknél, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat.
  Köszönettel: Éva

 37. Kedves Park Hotel! 4 nap 3 éjszakát töltöttünk Önöknél és mindennel nagyon meg voltunk elégedve : szép tiszta szoba, finom ételek, kedves személyzet . Külön pozitivum volt számomra a vacsorához kihelyezett vizes kancsó, melyet eddig nem sok szállodában tapasztaltam. Mindenkinek ajánlom a hotelt !

 38. Köszönet a szálloda figyelmes és remek személyzetének, hogy biztosította számunkra ezt a felüdülést jelentő háromnapos kikapcsolódást, amelyet gyönyörű környezetben tölthettünk el Önöknél. Figyelmetlenségünk miatt nem jeleztük előre, hogy gluténmentes ételt szeretnénk kapni… a szálloda személyzete azonnal intézkedett, majd a későbbiekben kérés nélkül is figyelemmel kísérte, hogy a megfelelő diétás ellátásunk biztosítva legyen. Hálásak vagyunk az önzetlen segítségükért, további sok sikert a munkájukhoz, és még egyszer köszönet, hogy Önöknél pihenhettünk!
  Üdvözlettel: Zsóka

 39. Már visszatérő vendégek vagyunk a Park Hotelbe. Elégedettek vagyunk az udvarias kiszolgálással, a tisztasággal és a szolgáltatásokkal. Szívesen megyünk máskor is.

 40. Három nap két éjszakát töltöttünk a hotelben. Maximálisan elégedettek voltunk a tisztasággal, a személyzet kedvességével, segítőkészségével és nem utolsó sorban az ételek minőségével, külön kiemelném a konyhai személyzet munkáját, sikerült minden napon kellemes meglepetést produkálniuk. Nagyon köszönjük a vendéglátást és mindenkinek ajánlom, hogy ha Gyulára látogat itt szálljon meg.

 41. Most értünk haza egy csodálatos hosszú hétvégéről. :) Nagyon kellemes volt. A Hotel fantasztikus ajánlatokkal, szolgáltatással, nagyon tiszta, nyugodt, békés, kedves és segítőkész munkatársakkal. Nagyon köszönjük :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérje legkedvezőbb ajánlatunkat!

Kérje ajánlatunkat, a legkedvezőbb, személyre szabott csomagjához!

ÉRDEKLŐDJÖN, KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT:
+36 66 463 711, info@parkhotelgyula.hu, Ajánlatkérés
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, NYEREMÉNYJÁTÉK:
www.facebook.com/Park.Hotel.Gyula

FEL